OM OSS

Vi er stolte av å være din pålitelige partner når det gjelder foliering, soting, keramisk coating og paint protection. Med mange års erfaring i bransjen har vi etablert oss som en ledende aktør innen bilpleie og estetisk oppgradering av kjøretøy.

Vårt dedikerte team av erfarne fagfolk kombinerer ekspertise med de nyeste teknologiene og materialene for å sikre enestående resultater. Vi tilnærmer hver oppgave med en skreddersydd tilnærming for å oppfylle dine individuelle behov og preferanser, fordi vi forstår at hvert kjøretøy er unikt.

Vi spesialiserer oss på:

  • Foliering: Transformasjon av kjøretøyets utseende med et bredt utvalg av farger og teksturer, fra matte til metallisk, som beskytter lakken og gir deg en unik stil.

  • Soting: Forbedring av komfort, personvern og utseende med profesjonell vindusfilm og solskjermingstjenester.

  • Keramisk Coating: Beskyttelse og forbedring av kjøretøyets lakk med toppmoderne keramiske belegg som gir en dyp glans og langvarig beskyttelse mot elementene.

  • Paint Protection: Bevarelse av kjøretøyets utseende og verdi med kvalitetsprodukter som beskytter mot riper, steinsprut og andre skader.

Vi er stolte av vårt rykte for å levere tjenester som overgår forventningene til våre kunder. Din tilfredshet er vår prioritet, og vi jobber hardt for å sikre at ditt kjøretøy blir behandlet med omhu og oppmerksomhet det fortjener.

Vestfold Foliesenter